Izvor: Happy BSC/Kurir
14.06.2022 u 16:16
0

MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ PONOSNA NA ZETA – ZANATLIJU: Ćerka Mila se zavetovala na večnu ljubav ovom šarmantnom mladiću! (FOTO)

Pre dva dana upriličeno je glamurozno venčanje naslednice Mirjane Bobić Mojsilović – Mile, koja je izgovorila sudbonosno da svom izabraniku Ivanu u Hramu Svetog Save, a poznata književnica nije krila sreću i uzbuđenje jer je dočekala jedan od najradosnijih trenutaka  u životu. Mlada je zablistala u sofisticiranoj venčanici, dok je mladoženja odabrao crni smoking i belu košulju. 

Fotografije  s venčanja oduševile su pratioce putem društevnih mreža, a čestitke su se nizale, kako od Mirjaninih kolega, tako i od Milinih prijatelja. O mlađanom Ivanu se veoma malo zna u javnosti, te je izvor blizak paru odlučio da otkrije detalje njihovog odnosa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

–  Mila je bila u dugoj vezi pre Ivana, ali je sa njim pronašla svoju sreću jer je on u svemu prati i ne sputava njene ambicije – rekao je izvor blizak Mojsilovićevoj, a potom je otkrio na koji način je šarmantni momak osvojio lepu brinetu. 

– Ivan je vredan momak, on je po zanimanju majstor – zanatlija. Bio je veoma uspešan u svom poslu, ali ga je totalno zapostavio nakon što su on i Mila otpočeli vezu. Ona je karijerista, a on je morao da digne ruke od svog posla da bi mogao nju da isprati. Mila je fakultetksi obrazovana devojka, više od šest godina radi kao asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Na početku njihove veze Mila je Ivanu jasno stavila do znanja da joj je karijera na prvom mestu, zbog čega je on počeo manje da se bavi svojim poslom i otkazuje mušterije kako bi uspeo da obavlja kućne poslove jer ona ne može da stigne. Oni imaju dogovor i već su se uigrali, super funkcionišu. Dok ona radi, on kuva i sprema po kući. Oboje su srećni, da nisu verovatno ne bi pod takvim okolnostima ušli u brak – završava dobro obavešten izvor. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter