Izvor: KURIR/NOVA S
26.08.2022 u 13:06
0

MUŽ MIRJANE BOBIĆ MOJISILOVIĆ PRERANO UMRO, OSTALA JE SAMA SA ĆERKOM (1): Prodavala knjige u Knezu za 20 dinara, pa vraćala dugove

Mirjana Bobić Mojsilović rano je ostala udovica i samohrana majka ćerke Mile.

Ona je morala da kroz život da nastavi sama sa detetom, a novinarstvo je zamenila pisanjem knjiga.

– Imala sam dva izbora, da odem kod mame u krilo i nastavim da plačem i drugo da uzmem život u sopstvene ruke i radila sam to kako sam znala i umela, da li je uvek bilo dobro sigurno nije, da li sam bila spektakularna nisam. Bavila sam se novinarstvom, a kada mi se učinilo da više nemam šta da kažem i da gotovo svaki moj pasus prelazi u literaturu otišla sam iz tog sveta i počela da pišem knjige – objašnjava Mirjana, pa nastavlja.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

– Sećam se da sam ih prodavala po Knez Mihajiovoj. Stavim Milu u ‘Reno 4’ da nam kola ne odnesu panduri i onda idem od knjižare do knjižare. Keš je tada bio i onda sve po deset, dvadeset dinara samo joj ubacim kroz onaj mali leptirić na autu i kažem: ‘Milence broj’. Vraćale smo tako naše dugove i živele od toga – kazala je nekadašnja novinarka.

Mirjanin muž, doktor Ljubomir Buca Mojsilović, bio je njena najveća ljubav, a zbog ćerke se više nije udavala.

– Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno – izjavila je.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter