Izvor:
15.03.2017 u 12:31
0

NAPRAVILA POMETNJU U BEOGRADU: Neda Ukraden zaustavila saobraćaj u glavnom gradu! (foto)

Popularna pevačica na trenutak zaustavila je saobraćaj u Nušićevoj ulici, kada je iz belog BMW-a kročila na crveni tepih u zgradu Jugotona gde su je dočekali sa laticama crvenih ruža uz jagode i šampanjac.

U prisustvu velikog broja medija iz čitavog regiona, Nedi Ukraden dodeljeno je "Posebno priznanje za izuzetan doprinos diskografiji" u ime Jugotona za koji je ova pop pevačica snimila nebrojeno hitova do sada.

Povod ove nagrade je trostruka kompilacija sa 50 najvećih hitova Nede Ukraden u godini kada pop diva slavi 5 decenija uspešne karijere na sceni.

– Muzički urednik izdanja je Aleksandar FIlipović, a prisutnima se u ime Jugotona obratila Natalija Cajić. Ceremoniju dodele nagrade pratila je numera "Zora je" u pozadini, a u trenutku kada je dobila nagradu – Neda se i zaplakala.

Pevačicu su osim brojnih predstavnika sedme sile podržali njeni najbliži, ali i brojni fanovi koji su specijalno doputovali za ovu priliku iz čitavog regiona.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter