Izvor: ALO.RS
04.08.2021 u 07:19
0

NAŠAO JE KO ĆE DA GA BRANI! Glumac stao u Bikovićevu odbranu, pa isprozivao Barbaru!

Skandal koji danima trese srpsku javnost jeste objava bivše devojke Miloša Bikovića o njegovom lošem ponašanju tokom njihove jednogodišnje veze. I dok ga skoro sve bivše napadaju, neko je ipak pokušao da ga odbrani. 

PROČITAJTE JOŠ:

KORONA PRESEK: Zaraženo još 424 osobe!

MUZEJ GRADA BEOGRADA: Za dve i po do tri godine konačno u svojoj zgradi u Resavskoj ulici!

DOKTOR KON OTKRIO KAKO ĆE POČETI ŠKOLSKA GODINA: Vrlo je važno shvatiti da je sada glavna mera zaštite vakcina

SINIŠA MALI U DRUŠTVU ŠAMPIONKI: „Hvala vam, Srbija je ponosna na vas“ (FOTO)

Biković se danas oglasio saopštenjem, a nakon toga je objavio i izjavu svog prijatelja koji, koliko je poznato nije bio u vezi s njim da bi mogao da zna kakav je popularni glumac u nekom emotivnom odnosu, ali je ipak odlučio da progovori:

– Poštovani predstavnici medija! Ne bih mnogo komentarisao čitav slučaj i te devojke, mogu samo da kažem da mi je žao što živim u društvu u kome je moguće da bilo koju uspešnu, istaknutu ličnost vrednu pažnje, sa svetskim uspehom i priznanjima, medijski satanizuješ u vrlo kratkom roku. Ne mora čak ništa ni da uradi. Dovoljno je reći da je gnusan. Sramota. Toliko – napisao je na svom profilu na Instagramu glumac Miodrag Radonjić, inače Bikovićev dobar prijatelj sa klase. 

Miodrag je ovim jasno naznačio da se ovo odnos na Barbaru Tatalović koja je spomenula da je Miloš njoj izneo nekoliko gnusnih uvreda. 

Inače, Miloš se tokom jučerašnjeg dana oglasio kratko povodom optužbi za neljudskost od strane Arine Vološine, koju je podržala upravo Barbara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter