Izvor: Alo
16.09.2024 u 13:58
0

NAŽALOST JA VIŠE NE IDEM U BOSNU: Melina progovorila i otkrila nepoznate detalje

Melina je priznala brojne detalje

I dalje ne prestaje da se priča o razvodu Harisa Džinovića i Melina Džinović nakon 22 godina ljubavi.

DELOVI GRADA OKO DUNAVA SU TOTALNO POPLAVLJENI: Ljudi su primorani da napuste svoje domove

Budući da se sve završilo brzinom svetlosti, Melina je spakovala kofere i napustila Srbiju, te trenutno živi na Azurnoj obali, a njene izjave o braku, kao i o detinjstvu i dalje se prepričavaju

Melina je otkrila da se njena mladost brzo završila, budući da je već sa 22 godine rodila dete, te se posvetila porodičnom životu.

– Šta mene vraća u mladost… To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja… Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gde sam rođena. U Zagreb odem jako retko. Moje dve prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan. Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dete, postala porodična žena – istakla je Melina

Melina uživa u društvu ćerke i Slavice Eklston

Đina Džinović poslednjih dana uživa u sunčanim danima na Azurnoj obali, gde ujedno i pravi društvo njenoj majci Melini, koja je nedavno tamo preselila.

Đina je na društvenim mrežama podelila fotografiju iz luksuznog francuskog restorana u kojem je zajedno sa Slavicom i Melinom uživala.

Interesantno je da je pre deset godina, na venčanju Harisa i Meline, Filip Cepter bio pevačev svedok. Međutim, malo je poznato da je Melina bliska sa izuzetno uticajnom i bogatom ženom – Slavicom Radić Eklston, bivšom suprugom Bernija Eklstona, vlasnika „Formule 1“. Njihova bliskost je očigledna, jer trenutno zajedno provode letovanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter