Izvor: Alo
24.07.2024 u 16:57
0

NE MOGU GA KRIVITI ZA RASPAD BRAKA: Pevačica progovorila javno o svemu

Goca je otvorila dušu i otkrila sve detalje.

Poznata pevačica i voditeljka Goca Tržan otvorila je dušu gostujući u jednoj emisiji, otkrivajući dosad nepoznate detalje o razvodu od bivšeg muža Ivana Marinkovića.

PROSLAVIO SE PESMOM „LEJLA“: Početkom rata devedesetih preselio se u Nemačku i odustao od estrade

Potvrdila je glasine da je Ivan imao problema s porocima, što je nakon njenog učešća u rijalitiju učinilo njihov zajednički život neizdrživim.

– Stalno sam sebe krivila i pokušavala da se promenim, ali za uspešnu vezu su potrebni oboje. Ne mogu ga kriviti za raspad braka – rekla je Goca i dodala:

– Sigurno je bio nesrećan sa mnom, jer nije mogao da se nosi s mojom energijom i profesijom. Nije to bila njegova greška.

– Oboje smo krivi, gušili smo jedno drugo. Razvela sam se nakon povratka iz rijalitija, misleći da se vraćam svojoj porodici, ali zatekao me je potpuni haos – priznala je.

– Shvatila sam da ga ne poštujem iz mnogo razloga i da više ne mogu da ga volim, pa sam odlučila da se razvedemo – dodala je.

– Razvod je bio težak, trudila sam se da ga sakrijem od javnosti, ali on je želeo da mi se osveti putem medija. Ipak, sve bih ponovila zbog moje ćerke – kaže Goca u emisiji „Preživeli” i istakla da Ivan Marinković ima ulogu samo biološkog oca u životu njihove ćerke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter