Izvor: Alo
18.09.2024 u 13:23
0

NE MOŽEŠ DA JEDEŠ MRTVE ŽIVOTINJE PA DA ME POLJUBIŠ: Karleuša šokirala naciju izjavama

Pevačica je u emisiji govorila o razvodu, a osvrnula se i na Ražnatovićku

Pop zvezda je govorila o razvodu od bivšeg fudbalera Duška Tošića nakon 17 godina zajedničkog života.

TREBA IMATI MOZGA ČAK I U LJUBAVI: Karleuša ogolila dušu nakon razvoda od Duška

Pored toga, Jelena se osvrnula na koleginicu Cecu Ražnatović, a izjavom je iznenadila javnost.

– Ceca mi je dugogodišnja prijateljica sa suda, ona je potpuno drugačija pred kamerama i u sudu, ja sam uvek ista – poručila je JK, pa nastavila:

– Ne mogu da kažem da me Milica pitala da li da ide, ali sam rekla da je to super ideja, nisam posesivna kada su prijatelji u pitanju, a kada su muškarci u pitanju.

Jelena je otkrila i šta je tajna njenog dobrog izgleda.

– Ovaj stomak ima ožiljke od tri carska reza i jednog slepog creva. Ne jedem mrtve životinje i ne jedem slatkiše. Posle svakog koncerta izgubim oko dva kilograma – rekla je pevačica, te priznala da i njen muškarac mora da bude vegetarijanac:

– Ne možeš da jedeš mrtve životinje i da me poljubiš u usta. Ja sam vegetarijanac. Mogu da jedem jaja. Znaš šta su jaja, jaja su kokošija ovulacija. Imam problem da me poljubi u usta neko ko je jeo nešto krvavo.

Karleuša: „Bila sam sama 17 godina“

Jelena je priznala kako se osećala prilikom potpisivanja papira, a potom je priznala da joj jutra nisu dobra.

– Ujutru nisam dobro, ajde mogu tako da kažem. Ujutru imam tako neke…Nisam u poslednje vreme nešto tako emotivno dobro, ali kada je reč o poslu, nikada bolje i to daje jednu dobru celinu. Kako sam trenutno? Pa okej, mogu da kažem da se žene u Srbiji čudno jako ponašaju prema razvodu. Dobila sam na hiljade i hilajde poruka kada sam objavila onu sliku sa razvoda. To je zato što žene kod nas razvod doživljavaju kao smrt, kao smrt u porodicu i to je za njih smak sveta, gubitak svega što su stvarale. Ja sam imala tu sreću da sam se razvela od dva advkata, da sam gledala mog i advokata s druge strane i gomilu nekih papira – rekla je ona na „Prvoj“ i otkrila kako su je gledale žene dok je bila u poseti notaru:

– Videla sam na onim ženama kod notara da su uzbuđene, da me gledaju onako… Pitaju šta ću? Kako ću? Šta ću da popijem? Ja sam došla nasmejana, namirisana, muža videla nisam, potpisala sve što je trebalo da potpišem..

– Pa, 17 godina smo bili zajedno, ali sam za tih 17 godina ja uglavnom bila sama, tako da nije meni ovo nešto preterano drugačije – istakla je Jelena, pa nastavila:

– Moj brak je zato i trajao, zato što nije bio ni zdrav. Držala sam, davala veštačko disanja. Neko sam ko se ne miri ni sa jednom vrstom poraza, dupli Lav sam u horoskopu i ne mirim se sa porazom bilo koje vrste. Pa ne doživljavam ni kao poraz, ni kao pobedu. Prosto sam zato oživljavala i pravila od toga nešto što nije i naravno sve je to bila moja odluka. Na kraju krajava, ja sam žena sa velikim srcem imam puno emocija i još puno mogu toga da dam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter