Izvor: Happy BSC
11.10.2021 u 11:48
0

NEĆETE VEROVATI KOLIKO PUTA JE POZNATA RIJALITI ZVEZDA OTIŠLA „POD NOŽ“ – Pogledajte kako je nekada izgledala! (FOTO)

Poznata rijaliti zvezda, 28-godišnja devojka koja već nekoliko godina žari i pali u rijalitijima, drastično se promenila otkako se prvi put pojavila na televiziji davne 2011.

Šarlot Krozbi nikad nije skrivala da je svom izgledu pripomogla posetama plastičaru. Više puta je povećala usne, te ubrizgavala botoks, a 2016. je operirala i nos.

– Moj stari nos je bio užasan, jako loš. Bilo mi je zlo kad bih se pogledala u ogledalo. Nikad nisam čula neki ružan komentar na račun svog nosa, ali nisam bila srećna s njim. Napravila sam to za sebe – rekla je tom prilikom.

Njene operacije nisu stale na tome. 2017. je prvi put povećala grudi. Priznala je da bi bila spremna i na dalje operacije.

PROČITAJTE JOŠ: „TEŠKO JE, ALI NEĆU DA MI SIN BUDE HOHŠTAPLER“: Milica Dabović otvoreno o vaspitanju deteta i novoj ljubavi

– Nikad nisam bila srećna s izgledom mog čela. Mogla bih razmisliti o transplantaciji kose kako bih ga smanjila, otkrila je nedavno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter