Izvor: kurir.rs
12.12.2020 u 14:23
0

NEMA PREDAJE! Radoš Bajić iz BOLNICE PORUČUJE: Poštovao sam mere, ali nezvani kovid gost me nije mimoišao

 Kaže da ne planira da odustane od poslovnih obaveza.

Glumac Radoš Bajić već nekoliko dana se nalazi u bolnici zbog koronavirusa, a sada je otkrio i kako se oseća, te da ne planira da stopira sve poslovne obaveze.

– Poštovao sam preporuke struke i mere, ali podmukli i nezvani kovid gost nije se obazirao – i nije me mimoišao… Bio sam u izolaciji osam dana, a već šest sam u bolnici. Zadivljen sam borbom naših zdravstvenih radnika za zdravlje i život svakog čoveka i pacijenta – rekao je Bajić.

OVO MORATE ZNATI

STANJE PO GRADOVIMA: Za prvih 10 meseci u Srbiji 2.630 više umrlih nego u istom periodu 2019

STIŽE NOVAC! PODRŠKA ZA ZAPOSLENE U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU: U ponedeljak počinje isplata još jednog minimalca

JEZIVA PLJAČKA NA ZVEZDARI: Predstavili se kao policajci, vezali Sašu i njegovu sestru, pa ukrali ogroman novac!

U SRBIJI SUTRA OBLAČNO I KIŠOVITO: Od utorka stabilno i suvo

SKORO 7.000 ĐAKA U SISTEMU DUALNOG OBRAZOVANJA: Od naredne školske godine pet novih zanimanja

– Posle tri godine rada na tekstu, nakon uzbudljivog i mukotrpnog istraživanja epohe i istorijskih fakata, u izuzetnoj saradnji sa akademikom Duškom Kovačevićem, Đorđem Milosavljevićem i Strahinjom Madžarevićem, došli smo do scenarija koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nadam se da će tako biti i sa filmom i serijom. Početkom oktobra ove godine krenuli smo u pripreme, sa obilaskom lokacija, analizom plana snimanja i izradom scenografskih elaborata. Zbog pandemije bili smo prinuđeni da prikočimo s pripremama, ali ćemo ih u punom kapacitetu nastaviti čim nam okolnosti to dozvole, tako da se nadam da ćemo uspeti da snimanje započnemo polovinom maja 2021. godine  – izjavio je Radoš.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter