Izvor: Happy BSC
02.01.2020 u 19:00
0

NEZAPAMĆENA REPRIZA NOVE GODINE: Karleuša napravila spektakl u Kasini

Pop diva Jelena Karleuša protekle večeri nastupila je u najprestižnijem beogradskom klubu Kasina, gde je publici priredila nezapamćenu reprizu Nove godine.

Najveća diva naše domaće scene poznata je po fenomenalnoj atmosferi koju pravi, a svaki njen nastup definitivno ostaje urezan u pamćenju.

Tako je bilo i sinoć, kada je Jelena Karleuša, posetiocima najpopularnijeg kluba u Beogradu priredila veče za pamćenje, uz pregršt novih i starih hitova, kao i provokativnim plesnim tačkama koje su muški deo populacije ostavljale bez daha.

Redovi su se stvarali ispred Kasine, pre samog nastupa, a da je atmosfera bila na vrhuncu govore fotografije, ali i komentari prezadovoljnih gostiju koji su se sinoć našli u Kasine…

Karleuša se pojavila u uskom belom konbinezonu,a za drugi blok pesama odabrala provokativnu, crni bodi koji je istakao sve Jelenine atribute.

Pop diva otkrila je savršeno oblikovanu zadnjicu, i izvajano telo što su mogli da se uvere svi koji su sinoć bili u klubu Kasina kao i pratioci na društvenim mrežama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter