Izvor: ALO
05.11.2021 u 21:15
0

„NIKAD NIJE HTELA NI KAFU DA PLATI“: Kompozitor otkrio Brenine tajne iz prošlosti!

Lepu Brenu odavno „bije glas“ da je škrta, a sada se na ovu temu oglasio i poznati kompozitor koji je otkrio detalje iz prošlosti proslavljene pevačice.

PROČITAJTE JOŠ:DANAS BI JOJ BIO ROĐENDAN! Sin Marine Tucaković podelio njenu fotografiju, za koju ga vežu posebna sećanja!

Milutin Popović Zahar bez zadrške je otkrio šta o Breni misli i zna: 

PROČITAJTE JOŠ:„OBRAĆAM SE SVOM NEROĐENOM DETETU“: Potresna ispovest Danijele Martinović koju je Petar Grašo ostavio nakon 20 godina veze!

– Ona je shvatila da je čitati knjige gubljenje vremena i nije ulagala u obrazovanje. Ona je bistra prirodnom napravila je gard, pa imaš utisak da razgovraš sa osobom nabijenom znanjem. A iza toga stoji jedna uplašen ptičica koja zna da nema glasovne mogućnosti kao pravi umetnik. Ne kritikujem Brenu zbog toga, nije ona jedina, i Aca Lukas ima glas kao hgitarsita u nekom orkestru na splaovima, Lukas je moj prijatelje, šarmantan je, uspeo je, i to je u redu- kazao je Zahar i dodao:

– Nikad nije htela da plati kafu, to je bio njen štos da održi nadmoć i svi su padali sem mene. Ona je imala stav: „Što ja da plaćam, ja sam Lepa Brena”. inače, uvek je bila na distanci sa momcima, nikad nije bila laka žena – istako je Zahar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter