Izvor: Alo
19.05.2024 u 12:12
0

„NISAM IMALA KISEONIKA NA BINI“: Pevačici pozlilo usred koncerta!

Pevačica u toku koncerta doživela neprijatnu situaciju

Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert u Mladenovcu.

Pevačica je na binu izašla u mini haljini tigrastog dezena, a publika je uglas sa njom pevala najveće hitove.

U jednom trenutku, Ceca je bila primorana da uzme barsku stolicu i sedne, a onda je otkrila i razlog.

MILJKOVIĆ NA SLOBODI: Slavlje u domu Lune i Marka! Nakon hapšenja Miljkovića imaju poseban razlog za sreću, ovo je važan dan

– Meni se ne dešava da sedim na stolici na koncertu, taj luksuz sebi ne želim da priuštim nikada iz poštovanja prema publici. Na ovom koncertu sam tražila barsku stolicu jer mi se dva puta zatutnjilo u glavi, bilo je vruće, nisam imala kiseonika na bini. Bolje i to nego da bude „tras“. Energija se emituje, ja sam uvek prenosila energiju kroz svoju pesmu, a ne akrobacijama. Izuzetno poštujem ko to radi, to je zahtevno i teško, ja nisam taj profil pevača – rekla je Ceca, piše „Blic“.

Prvi koncert nakon što je treći put postala baka

Bogdana Ražnatović nedavno se porodila i na svet donela trećeg sina, kojem su Veljko i ona dali ime Isaija.

Ceca zbog rođenja trećeg unuka nije mogla da sakrije sreću, te je ubrzo nakon Bogdaninog porođaja stigla u porodilište kako bi obišla snajku i Isaiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter