Izvor: Alo
27.09.2024 u 08:05
0

NISAM SMEO DA DOZVOLIM DA SE PREDAM: Nisam hteo da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu

Usledilo je nekoliko godina lečenja, da bi u martu pre dve godine zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio i hitno operisan.

Dejanu Panteliću je 2012. godine ustanovljen tumor na krajnicima.

NISAM BAŠ ODUŠEVLJENA ESTRADOM: Izdala dva hita, nestala sa scene, sve vezano za nju je misterija

Usledilo je nekoliko godina lečenja, da bi u martu pre dve godine zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio i hitno operisan.

On je odlazak sa mesta voditelja najavio na društvenim mrežama.

– Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje „polovan“. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije… Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete – napisao je Dejan Pantelić tom prilikom.

„Nisam smeo da dozvolim da se predam“

Kada mu se desila opaka bolest, Deki je javno pričao o tome.

– U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove – iskren je bio Dejan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter