Izvor: Alo
13.10.2024 u 19:40
0

ODGOJENI SU DA ŽIVE NORMALNIM ŽIVOTOM: Prelazak iz Drvara u Beograd je bio veoma težak!

Zoran Matić se osvrnuo na to kako je izgledalo Sašino i Dejanovo detinjstvo

Otac Saše i Dejana Matića, nakon toliko godina prvi put je govorio o svojim sinovima.

OVO JE MOJA PRVA I POSLEDNJA IZJAVA: Aldinina sestra apeluje samo za jedno!

Zorana su mediji pronašli u rodnoj kući u Drvaru gde je ispričao detalje njihovog odrastanja.

– Prelepo, oni su imali ovde puno drugara… Mi, recimo kada je raspast i kada dolazimo tu, pa po dvadesetoro dece ih čeka. To je doživljaj bio, svi su ih voleli, pa i danas ih vole, oni su normalni ljudi, oni su odgojeni, tako da, što se kaže vaspitanje ide iz kuće, ja mislim da se to vidi – kaže tata Zoran, a na pitanje kakvi su bili kao deca odgovara:

– Predivni su bili. Bili su poslušni. Ja sam bio malo strožiji, ali slušali su, nema šta.

– Pa odmah, čim su malo odrasli, počeli da pričaju, samo radio, daj muziku, pusti muziku i to je bilo to. Saša je malo više prednjačio, ali Dejan ništa ne zaostaje za njim i glasovno, i… Samo što je Saša popularniji, prvi je počeo. Najžalije mi je što Dejan nije završio fakultet, osam ispita mu je ostalo i to nikako sebi ne mogu da oprostim – kaže gospodin Zoran Matić u emisiji „Metar moga sela“, a na pitanje kada kaže da je bio strožiji da li je to značilo da škola mora da se završili, odgovara:

– To je u redu, imalu su svoje obaveze, a strog sam bio zato da bih ih sačuvao. Moralo se znati, kad neko kaže da se to ne sme, onda se to ne sme, da se zna zašto se ne sme, jer nije prevelika ljubav kad deci pustiš da se popnu na glavu i da rade šta hoće. Zato su i odgojeni tako, ali kada su odrasli meni Saša kaže: „Ćale, sve si bio u pravu“, a dok su bili mali, nije im bilo baš pravo.

U kući Matića je, kako ističe tata Zoran, uvek bila muzika i pesma.

– To je bilo društvo tu i od malena je Saša počeo, koliko je imao, tri godine, malu rusku harmoniku, mama mu je kupila i krenuo je sam. I posle, kada smo otišli u Beograd, onda je upisao muzičku školu i onda je već to krenulo svojim tokom, kako treba – kaže Zoran, a onda smo se dotakli priče njegovih sinova da im je prelazak iz Drvara u Beograd bio veoma težak.

– Jeste, teško im je palo. Kada smo prešli u Beograd, ja sam 12 puta godišnje sa njima dolazio u Drvar. A evo sad, ove godine, šesti put sam došao. Trudio sam se da im pružim sve u životu i stvarno nikad im ništa nije falilo – kaže tata Zoran.

U jednom trenutku, posle škloskih dana na red su došle i svirke, a onda i estrada, Zoran kaže da nije imao strah.

– Saša počeo je da peva po klubovima u Beogradu i već je bio afirmisan i nema ko nije sa estrade došao da ga sluša. Ko god ga je čuo, on je reko: „Vrh“.

O tome šta mu je najteže palo tokom njihovog odrastanja Zoran je bio veoma iskren te nam je rekao:

– Pa da vam kažem, ja sam najsrećeniji čovek iz razloga što sam nih odgajio tako. Ja sam rekao, ja bih bio jako nesrećan kada bih znao da imate kompleks zato što ne vidite. Ima i gorih stvari. Tako da su oni tako odgojeni da žive normalnim životom, što je najbitnije – rekao je otac popularne braće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter