Izvor: Grand online/ALO
16.02.2022 u 17:02
0

„ODJEDNOM SE DIŽU KUKA I MOTIKA“: Suzana Mančić šokirala sve nepoznatim detaljima iz svog života!

Otkrila anegdote koje je doživela dok je radila kao loto devojka

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Veliku slavu Suzana Mančić stekla je upravo u okrviru igre na sreću i postala zaštitno lice, pa je i danas mnogi pamte kao „loto devojku“. Njena lepota očarala je sve, te se i danas veoma često seti kako su joj mladići svakodnevno udvarali.

– Prilazili su mi ljudi na ulici, kako da nisu. Slali su mi pisma i tražili da namestimo igru, pa da podellimo novac (smeh). Oni kojima se stvarno sreća osmehnula mi se nisu javljali. Jedne godine, u jednom mesecu, tri dobitka su bila i odjednom se dižu kuka i motika i to je jedina prilika da sam ja bila u glavnom Dnevniku, a nakon toga sam bila u jednoj emisiji u Makedoniji. I tad su se pojavila ta trojica koji su dobili nagrade i nose mi ogroman buket sveća i tu smo se upoznali i ćaskali. I zamislite molim vas, kada se sve to završilo oni daju organizatorki račun za cveće koje su kupili. Sve u svemu, nikada nisam očekivala nagrade od dobitnika, ali se ne bih bunila za neki buket cveća, parfem, ne mora da bude Porše ispred kuće – ispričala je Suzana u emisiji. 

Oduvek je bila vredna i uporna žena i nije čekala da joj novac padne sa neba,već je vredno radila. Uprkos ogromnoj popularnosti koju je stekla, tokom uspešne karijere trudila se da ostane skromna i prizemna.

– Oduvek sam volela da radim, imala sam i po tri tezge dnevno. Kupila sam kuću, menjala sam automobile. Jednostavno sam mnogo radila, pa nisu mi padale pare sa neba, ali nikada se nisam pravila važna, jednostavno sam uvek uživala u poslu i svom životu. Najvažnije mi je bilo što sam imala novca uvek da sebi ispunim svaku želju, ali i da obradujem svoje najbliže. Eto ja sam tako shvatala oduvek svoju popularnost. Sećam se završim turneju i dobijem dosta para, dođem kući i u sred noći probudim majku i uzmem onaj but para i bacim onako sve i onda se smejemo, cičimo i skupljamo sve. To je takvo vreme bilo – istakla je Mančićka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter