Izvor: Alo
16.06.2024 u 12:16
0

ON JE SVIH OVIH GODINA MENI BIO SVE: Pokazala muža Turčina, svi misle da joj je otac!

Pevač nikada nije priznao aferu sa njom

Pevačica Ivona Negovanović Cuca javnosti je postala poznata kada se šuškalo da je u tajnoj aferi sa Šabanom Šaulićem.

OVO NISTE ZNALI O TEODORI: Pre popularnosti prala stepenice sa majkom

Svojevremeno su oboje demantovali vezu, a nakon njegove smrti Cuca je priznala da pati za preminulim pevačem.

Ivana se dugo nije pojavljivala u javnosti, a sada je objavila footgrafije sa venčanja.

Sada se Cuca obratila pratiocima na Instagramu i podelila video sa venčanja u Turskoj, i pretstavila je svog novog supruga, koji je i poreklom iz Turske.

Ona je izazvala brojne reakcije ovim objavama, budući da se vidi velika razlika između njih.

„To joj je otac“, „Bar je duplo stariji“, I Cuca našla zakrpu svoju“,“Ljubav ne zna za godine“, „Srećno mladenci“, nizali su se komentari ispod objave.

Podsetimo, i dok ona nije krila da ga voli i da je samo Šaban ljubav njenog života, pevač je isticao da mu je Cuca kao ćerka kojoj samo želi da pomogne kao kolega i otac budući da je bio maltene duplo stariji od nje.

– Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu – rekao je Šaulić za medije svojevremeno.

 

– On je svih ovih godina meni bio sve! Nisam zvala oca kada mi treba savet, već njega. On mi je bio desna ruka i za posao i za život. Mogu slobodno da kažem da je Šaban imao glavnu ulogu u mom životu. On je bio zaslužan za sve što sam uradila i naučila. Učio me je da ne budem osvetoljubiva jer ni sam nije bio osvetoljubiv. Učio me je da praštam. Sve to mi je ostalo od njega.  Imali smo sličnu narav i mentalitet. Nisam neko ko voli da privlači pažnju i skromna sam, baš kao što je i on bio. Kad smo šetali kroz grad, nisam bila upadljiva. Kada smo odlazili na večere, želela sam da idemo na skrivena i mirna mesta. Volim da sedimo pored vode i obožavam pecanje, baš kao što je i on voleo. Leta smo provodili u Krčedinu, a zime u Beogradu u raznim apartmanima i hotelima. Gledali smo utakmice, pričali o životnim događajima. Šaban mi je dosta pričao o svojoj majci i drugarima iz Šapca. Kad je on umro, umrla sam i ja – rekla je Cuca za medije pre nekoliko godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter