Izvor: HappyBSC
02.01.2020 u 14:12
0

ONE SU NAJLEPŠE SRPKINJE Njihova lepota obeležila je 2019! (GALERIJA)

One su učinile da u godini za nama sve ove oblasti budu mnogo kvalitetnije, ali i ugodnije za gledanje! Izdvojili smo pevačice, glumice, sportistkinje koje smatramo da smo najviše pratili u toku 2019. godine, a sve one koje nisu na ovoj listi, ne znači da su nam išta manje vredne.

Pa, da počnemo…

Marija Bergam 

Glumica koju dok gledamo u ulozi opasne Maje Davidović u seriji „Senke nad Balkanom“, bukvalno ne trepćemo! 

Ivana Španović

Omiljena srpska sportiskinja, koja pored svetskih uspeha u polju atletike, pažnju privlači i fenomenalnim izgledom.

Sajsi MC

Talentovana i kontroverzna umetnica čiji tekstovi pesama i te kako privlače pažnju, a važi za jednu od poznatih dama koja se ne boji da kaže šta misli.

Ivana Dudić

Mlada glumica (i mađioničarka) koja tumači glavnu ulogu u seriji „Crveni mesec“, a pored provokativnih scena koje ima tamo, videli smo je i u vrelim izdanjima sa glumcem Gordanom Kičićem u seriji „Senke nad Balkanom“.

Milica Pavlović

Pevačica koja je poznatija kao „seksi senjorita“ važi za jednu od najlepših i najtraženijih domaćih izvođačica.

Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin stiže da se pojavljuje u predstavama i posvećuje glumi, dok živi najviše u inostranstvu zbog muža Miloša Teodosića i brine o detetu.

Dejana Živković

Manekenka karijeru gradi u inostranstvu, ali to ne sprečava sve da uživaju u njenim provokativnim slikama na društvenim mrežama.

Nina Seničar

Atraktivna voditeljka je nedavno objavila lepe vesti – prvi put je postala mama!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter