Izvor: NAJŽENA.RS
16.04.2022 u 16:11
0

OTKRILA SVOJU STRANU PRIČE! Oglasila se DIZAJNERKA s kojom je reper PREVARIO trudnu Rijanu

Nakon što se proširila glasina da je Rijana raskinula s reperom, oglasila se dizajnerka s kojom je Asap Rocky navodno varao trudnu pevačicu

Nakon što se pojavila vest da je reper Asap Roki, prevario Rijanu s dizajnerkom cipela Aminom Muadi, ona se oglasila putem društvenih mreža tvrdeći da su glasine lažne, te da nije planirala da priča ovim povodom ali s obzirom na to da su glasine otišle predaleko, morala je da uzme stvar u svoje ruke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Oduvek sam verovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, pogotovo ako je toliko podla. U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač, izmišljen s lošom namerom, neće biti shvaćen ozbiljno, započela je svoju objavu na Instagram storiju i dodala:

MEDIJI BRUJE! TRUDNU RIJANU PREVARIO DEČKO!

– Međutim, u poslednja 24 sata podsetila sam se da živimo u društvu koje tako brzo govori o nekim temama bez obzira na činjeničnu osnovu, te da ni za šta ne postoji granica.

Čak ni tokom onoga što bi trebalo biti jedno od najlepših i slavljeničkih trenutaka u životu, napisala je Muadi misleći na Rijaninu trudnoću.

Amina je dodala da se oglasila zbog osoba prema kojima ima „veliko poštovanje i naklonost“, dok se Rijana i reper za sada nisu oglašavali tim povodom.

Podsetimo, novinar iz Pariza (@Louis_via_Roma) objavio je tvit koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, a u kojem je sam izneo tvrdnju da je trudna Rijana ostavila Asap Rokija zbog prevare.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter