Izvor: KURIR
21.12.2021 u 09:10
0

OTKRIVENO S KIM JE SNEKI BILA U BRAKU: Ovo je čovek koji je oženio poznatu pevačicu, ali su se razveli!

Snežana Babić Sneki, nekada veoma popularna pevačica 2009. godine sa nemačkim biznismenom potpisala je papire za razvod, a sada je otkriveno i ko je on.

Sneki je tada stavila tačku na sedam godina dug brak sa nemačkim biznismenom srpskog prekla Radomirom Stojanovićem,a nakon toga vodila je tešku borbu da prevaziđe ovu emotivnu situaciju, a sada je prvi put progovorila o razvodu:

– Nije to osećanje sa kojim čovek može da bude zadovoljan u životu, ali je nešto što morate da prevaziđete. Morate biti jaki i da verujete u sebe. Ja sam uspela da prevaziđem to zahvaljujući publici, mojoj muzici, pesmi – rekla je pevačica o razvodu.

Bivši muž Sneki Babić bio joj je podrška i ljubav dok je brak trajao, ali kako kaže pevačica uprkos razvodu nije izgubila veru u instituciju braka:

– Mislim da mlađi ljudi moraju da veruju u zajedništvo, verujem u brak, prirodno je da imate pored sebe nekoga ko će vas utešiti i voleti – rekla je i dodala da razvod svakako nije neuspeh.

– Smatram da ne, za sve žene koje ne uspeju u braku, ne smatrajte to promašajem, život teče dalje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter