Izvor: Objektiv
06.01.2022 u 18:59
0

OVAJ DETALJ O SILVANI ARMENULIĆ MALO KO ZNA: Pevačici obili stan i ukrali milione!

Koliko je Silvana Armenulić bila popularna sedamdesetih godina, pokazuje podatak da su o njoj novine pisale svakodnevno.

Mediji su pisali o njenom privatnom životu i svim zbivanjima, a bilo je dosta pikanterija i neprijatnih situacija. Danas bi se za nju reklo da je tabloidna ličnost, a tada su govorili da je “privlačila pažnju”.

Dana 16. oktobra 1971. godine, u novinama je osvanuo naslov “Sitna para”, a u tekstu je pisalo da je “opljačkan stan Armenulića”.

Novine su juče obavestile javnost da je pevačici Silvani Armenulić obijen stan i ukraden nakit u vrednosti od oko 300.000 novih dinara i “nešto novca”.

– Ukrali su i dosta novca mog i muževljevog – izjavila je pevačica saradniku.

– Na sreću, mi uglavnom novac držimo u banci, tako da ne verujem da su ukrali više od milion-dva starih dinara – rekla je tada Silvana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter