Izvor: ALO.RS
02.09.2021 u 07:12
0

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Bivši muž Dare Bubamare i Baja Mali Kninža spremaju ludilo!

Ovome se niko nije nadao!

PROČITAJTE JOŠ:

UŽIVO! Čavušoglu i Selaković na otvaranju turskog Generalnog konzulata u Novom Pazaru!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 1. SEPTEMBAR: Promenljivo oblačno i malo svežije, najviša temperatura do 26 stepeni

NOĆ ZA NAMA: Saobraćajna nesreća na autoputu, povređene dve žene

VUČIĆ: Nisam potvrdio ništa nikome

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare, pre dve godine izdao je album sa deset rep pesama, a sada je na iznenađenje mnogih pripremio duetsku pesmu sa Bajom Malim Knindžom. 

Milan i Baja snimanje privode kraju, a Kesić tvrdi da će to biti najveći hit na Balkanu.

– Da, evo prvi put pričam o ovom, biće duet, treba spot da se snima krajem septembra. Pesma će se zvati „Revolucija“, izlazi u oktobru – kaže Kesić.

– Baja Mali Knindža je veliki umetnik i u sve što radi ide srcem i istinom. Iz istog smo kraja, kao i naša dedovina. Imali smo obojica želju da napravimo zajedničku pesmu i svako od bliskih prijatelja, ko je čuo numeru, rekao je da je megahit. Ljudi veruju da će pesma biti najveći hit na Balkanu i šire! U fazonu je rep muzike, biće mnogo zanimljivo! Volimo obojica Srbiju i Republiku Srpsku, ali i Rusiju i tako dalje – istakao je Kesić za domaće medije. 

S obzirom na to da je ovaj biznismen, koji živi u Parizu, u sjajnim odnosima s bivšom ženom, s kojom ima sina, veruje se da ga je Bubamara podržala u ovom poduhvatu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter