Izvor: KURIR
23.06.2022 u 11:05
0

„PAMTIM SAMO SREĆNE DANE“: Sloboda Mićalović slikom raznežila celu Srbiju (FOTO)

Glumci redovno posle predstave ili snimanja odlučuju da proslave izlaskom i dobrim provodom. Ipak, iako smo navikli, posebno u današnje doba interneta i telefona, da te proslave redovno pamtimo, uvek nam bude drago da vidimo kako su se naši omiljeni likovi nekada provodili.

Sloboda Mićalović pripada generaciji koja nije svaki svoj potez kačila na društvene mreže, te je zaista fantastično videti da glumica i danas čuva uspomene iz mladosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAJKA POKOJNE JUTJUBERKE KONAČNO PREUZELA NJENE STVARI: Istraga i dalje traje, a ovu ličnu stvar joj nisu dozvolili da zadrži za sebe!

Ona je na svoj instagram profil okačila sliku na kojoj sedi u nekom restoranu u društvu svog supruga Vojina Ćetkovića, a sa njima su i Nataša Ninković, Nenad Šarenac i Nebojša Glogovac.

Glumc i nasmejani poziraju za sliku, u čijem je opisu Sloboda napisala svega nekoliko reči:

– Pamtim samo srećne dane.

Mnogi komentari upućuju na to da je glumica raznežila sve svoje pratioce prisećanjem na Glogovca koji nas je zauvek napustio u februaru 2018. godine.

„Živiš sa svima i u svima nama brate Nebojša, mir ti od Gospoda i svetla mesta“, „Nebojša mnogo nedostaje“, bili su samo neki od komentara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter