Izvor: ALO
03.05.2022 u 06:57
0

POBESNEO! Roker žestoko opleo po bahatim vozačima

Pevač bez dlake na jeziku

Pevač Đorđe David je na društvenim mrežama, bez dlake na jeziku, uputio apel svim vozačima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Žrtve saobraćajnih nesreća često nisu izazivači ovih nemilih događaja, a jedan slučajan razgovor koji je čuo u teretani razbesneo je pevača Đorđa Davida, koji je na svom Instagram profilu uputio apel svim učesnicima u saobraćaju.

SKINULA SE NAJZGODNIJA VODITELJKA U SRBIJI! Svi gledaju u Tarino izvajano telo o kom BRUJI Srbija – vodi najgledanije emisije i za njom uzdišete (FOTO)

– Danas u teretani čujem jednog baju kako se hvali kako je pre godinu dana, na autoputu dok ga je jedan bajker obilazio, malo zakačio kolima po zadnjem točku i upropastio ga. Smeje se što ovih dana ima suđenje – prepičao je roker, a zatim dao svoj sud.

– Dabogda dobio pet godina zatvora, da ga tamo maltretiraju najstrašnije i da mu uzmu vozačku dozvolu na godinu dana – oštro je iskomentarisao Đorđe. On je u narednoj Instagram priči objasnio i problematiku vozača.

– Mnogo je psihopata u četvorotočkašima, iskomplekiranih, koji kada pored njih prođe motor i dobar frajer na motoru, kompleksi se javljaju iz potpuno nepoznatih razloga. Počnu da ga psuju, kako mogu da ga upropaste. Počinje sezona motora, mislite o ovome – rekao je David koji „baju“ nije poštedeo i jasno mu stavio do znanja svoje mišljenje i još jednom apelovao na sve da vode računa tokom vožnje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter