Izvor: ALO
05.11.2021 u 17:01
0

PODIGLA KREDIT OD 500.000 EVRA! Evo kako izgleda luksuzni dom pevačice u kome uživa sa Filipom i sinom Aleksandrom!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović podigli su kredit kako bi kupili vilu u blizini njegove porodice, za koju je jako vezan.

PROČITAJTE JOŠ:DANAS BI JOJ BIO ROĐENDAN! Sin Marine Tucaković podelio njenu fotografiju, za koju ga vežu posebna sećanja!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pre nekoliko godina kupili su luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi i za to su podigli kredit od 500.000 evra, prenose domaći mediji. 

Njihov dom ima čak četiri spavaće sobe, a nekretnina koju su kupili Aleksandra i Filip nalazi se u blizini kuće Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem, a pored Aleksandre i Filipa, i njihov sin Aleksandar uživa u ovom kutku.

 PROČITAJTE JOŠ:„OBRAĆAM SE SVOM NEROĐENOM DETETU“: Potresna ispovest Danijele Martinović koju je Petar Grašo ostavio nakon 20 godina veze!

 

Pevačica voli da se opušta uz kafu na terasi, odakle se prostire prelep pogled.

Međutim, kad je reč o dvorištu, ono se sa ulice ne da videti, pa porodica ima privatnost dok u njemu uživa.

Podsetimo, svojevremeno su se u medijima pojavili detalji o kupovini luksuzne nekretnine.

– Filip i Prija su odlučili da podignu kredit za luksuznu vilu, koja košta oko pola miliona evra. Želeli su da se skuće blizu njegove porodice, pa će im susedi biti upravo Brena i Boba – pričao je izvor tada i dodao da je Živojinovićima bila bitna i lokacija novog doma:

 

 

– Kada su pazarili kuću, želeli su da bude baš na Bežanijskoj kosi jer je Filip vezan za taj deo grada. S druge strane, u blizni su im Brena i Boba, koji će im uvek priskočiti u pomoć oko čuvanja deteta. Oni su dosta vezani, vole zajedno da putuju i provode praznike, pa su hteli da tako i ostane.

 

 

– Čim su kupili kuću, odlučili su da je srede od poda do plafona, pa su angažovali dekoratere. Nisu želeli ništa da prepuste slučaju – pričao je sagovornik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter