Izvor: Alo
01.08.2024 u 07:39
0

PONOVO PROVOCIRA: Skandal o kom je brujao svet

U trenutku odigravanja incidenta pevačica se kretala ka prednjem delu bine simulirajući rukama dvoglavog orla

Američka pevačica albanskog porekla Bibi Reksa, nedavno je posetila rodno mesto svog oca u Makedoniji.

RAZVODE SE DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK: Da li je ovo kraj braka

Zagovornica „velike Albanije“, ponovo provocira, a sada je to uradila putem društvene mreže Instagram, na kojoj je napisala da pola Balkana smatra Albanijom.

Brutalno komentari i uvrede na njen račun samo su se nizali, ali ovo nije jedini skandal u kom je glavni akter kontroverzna američka pevačica albanskog porekla.

Bibi Reksa zadobila je tri šava na licu nakon što ju je na koncertu u Njujorku, prošle godine, jedan momak iz publike gađao telefonom i pogodio u glavu.

U trenutku odigravanja incidenta pevačica se kretala ka prednjem delu bine simulirajući rukama dvoglavog orla, simbol „velike Albanije“, kada ju je pogodio telefon i oborio na pod.

Njujorške vlasti su tada potvrdile za „Daily Mail“ da je Nikolas Malvanja (27) iz Nju Džersija uhapšen i optužen za napad na pevačicu Bibi Reksu.

Portparol policije izjavio je da je preliminarnim uviđajem na licu mesta utvrđeno je da je 27-godišnji muškarac namerno bacio mobilni telefon na 33-godišnju pevačicu na sceni pogodivši je pravo u lice.

– Muškarac je priveden na licu mesta i prebačena u stanicu. Ženu je Hitna pomoć prebacila u lokalnu bolnicu, pružena joj je pomoć i sada je u stabilnom stanju – saopštila je tada policija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter