Izvor: kurir.rs
12.12.2020 u 14:14
0

POSLEDNJI OPROŠTAJ OD GLUMAČKE LEGENDE: Tika Arsić će danas biti sahranjen

Glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je u ponedeljak, 7. deceembra u 64. godini, posle duge i teške bolesti. On je godinama vodio bitku sa rakom pankreasa. 

Tika će danas biti sahranjen u  Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, gde su se okupili brojni prijatelji, kolege i rodbina kako bi ga ispratili na večni počinak. 

Opelo će biti održano u crkvi iznad u okviru groblja. Tikina udovica Jelena pojavila se sva u crnom, vidno utučena, a ona pored sanduka svog voljenog prima saučešće.

Potom je stigla i njegova druga supruga, pevačica Biljana Bilja Krstić, koja je takođe sva obučena u crno, a može se videti i da je slomljena zbog Tikine smrti.

Podsetimo, Tika je iza sebe ostavio suprugu Jelenu i četvoro dece iz dva braka, a u jednom od poslednjih intervjua ispričao je da je ponosni otac i da su mlađa deca krenula njegovim stopama.

OVO MORATE ZNATI

STANJE PO GRADOVIMA: Za prvih 10 meseci u Srbiji 2.630 više umrlih nego u istom periodu 2019

STIŽE NOVAC! PODRŠKA ZA ZAPOSLENE U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU: U ponedeljak počinje isplata još jednog minimalca

JEZIVA PLJAČKA NA ZVEZDARI: Predstavili se kao policajci, vezali Sašu i njegovu sestru, pa ukrali ogroman novac!

U SRBIJI SUTRA OBLAČNO I KIŠOVITO: Od utorka stabilno i suvo

SKORO 7.000 ĐAKA U SISTEMU DUALNOG OBRAZOVANJA: Od naredne školske godine pet novih zanimanja

Arsić je u jednom od poslednjih intervjua otkrio da se plaši smrti, a isto tako, i da je prihvatio svoju bolest kao sastavni deo života. 

– Bolest je stvar koju treba normalno da tretiramo. Moja porodica me podržava i imam sreću da me leče sjajni lekari. Ne plašim se smrti jer mislim da sam besmrtan, a jedino me brine što možda neću stići nešto da uradim – rekao je nedavno glumac Arsić.

– Možda neću stići da se izvinim svima prema kojima sam pogrešio i možda neću stići da pomognem svojoj deci. Imam dve odrasle ćerke i dvoje mlađe dece, kao i unuku. Želeo bih samo zbog njih da budem još prisutan. Verujem da ljudi koji boluju od teške bolesti ostatak svog života treba da provedu radosno – rekao je glumac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter