Izvor:
15.04.2017 u 21:49
0

POŠTENO SE IZBLAMIRALA: Voditeljka nije sigurna da li je ofarbala jaja za USKRS ili za BOŽIĆ!

Marija Veljković, plavokosa voditeljka ofarbala je jaja, međutim čini se da još nije sigurna za koji praznik – Vaskrs ili Božić.

Naime, ona se na svom profilu na Instagramu pohvalila fotografijom ofarbanih vaskršnjih jaja, a komentar koji je ostavila nasmejao je do suza njene pratioce, a neke bogami i zbunio.

Naš obojeni Veliki petak. Nek je kod nas veselo, valjda ćemo se izribati do Uskrsa – napisala je Marija u opisu fotografije na društvenoj mreži i dodala haštag Badnje veče.

Jedan od pratilaca ju je podsetio da je danas Veliki petak, na šta je Marija odgovorila da je pogrešila jer su je deca sludela.

Izvor: alo.rs
Foto:Instagram/mare.veljkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter