Izvor: Happy BSC
02.10.2021 u 19:21
0

POTPUNI ŠOK: Ne propustite STOPERKU koja je istovarala šut, a posle zapevala u studiju!(VEČERAS 20.00H STOPERKA, TV HAPPY)

Jedna cura „Hepi“ po gradu se šeće…

I ove subote od 20.00h na TV HAPPY , Tara Preda i emisija „Stoperka“. Sad već postaje navika da smo u tom terminu pored HAPPY TV I uživamo uz fenomenalnu priču.

PROČITAJTE JOŠ: EKSLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“! Ukraden kao beba, Mlađan Radivojević konačno je našao svoju porodicu!

Prošle epizode su nas jako zabavile, ali ove ni ne slutite šta vas očekuje. Stoperka nas vodi u avanturu sa kamiondžijom i jednim poznatim bendom. Nećemo sve da otrkivamo, ostaje da pogledate emisiju. Videćemo kako se STOPERKA snašla pri istovaru šuta, a onda se i u muzičkom studiju oprobala.

PROČITAJTE JOŠ: Konkurs za studentske stipendije otvoren do 29. oktobra

Jedno je sigurno, zabava, smeh i mnogo pozitivnih vibracija.

Dakle, večeras ste sa porodicom od 20.00h uz male ekrane i „Stoperku“.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter