Izvor:
13.07.2017 u 01:45
0

POZNATA JE PO SEKSI IZDANJIMA, ALI OVAKVU JE DO SADA NISTE VIDELI: Kaća Grujić jednom fotografijom prikupila hiljade lajkova! (FOTO)

Katarina Grujić važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradi, a ovo njeno izdanje sa plaže ostavilo je malo koga ravnodušnim.

Folkerka je na društvene mreže postavila sliku na kojoj je vidimo u kupaćem kostimu, a u prvi plan su došli njeni atributi, koje je ponosno pokazala.

Katarina Grujić je poznata po seksi izdanjima, pa ovakva fotka nije iznenadila mnoge, ali je sigurno da je ovo njeno dosad najprovokativnije izdanje.

Bujne grudi i idealna linija bili su dovoljni da se njeni obožavatelji raspišu ispod slike, koja već broji nekoliko hiljada lajkova.

Blic
Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter