Izvor: Alo
16.08.2024 u 12:42
0

PRAVA LAVICA: Pevačica važan događaj proslavila u luks restoranu u Crnoj Gori

Pevačicu su najbliži iznenadili u ponoć.

Jedna od omiljenih pop pevačica ne samo u Srbiji, već u celom regionu, Neda Ukraden, danas puni 74. godine.

ZASLUŽIO JE MNOGO VIŠE PAŽNJE: Ona ga podržala u jeku skandala, a pevač joj ovako uzvratio

Zajedno s najbližim osobama, ćerkom Jelenom i njenom porodicom, slavljenica je noć uoči rođendana organizovala večeru u jednom luksuznom restoranu u Porto Montenegru.

U međuvremenu se oglasila i na društvenim mrežama. Neda je objavila fotografije iz restorana na kojima se vidi da je uživala u svakom trenutku. Blistala je u crnoj haljini, a kada su videli sledeću fotografiju – u lila kupaćem kostimu, obožavatelji su je zasuli komplimentima.

-„Prava lavica. Nije važno koliko godina imaš nego kako izgledaš i lepo se osećaš. Izgledaš bolje nego neke mlađe. Sretan ti rođendan, prelepa damo“ – napisala je Nedi jedna obožavateljka.

– „Na današnji dan rođena je jedna predivna, posebna žena. Velika u srcu, čista u duši, plemenita u svojim delima, emotivna u svojim pesmama, jaka i istrajna u životu, žena lavica. Uvek vedra, nasmejana, puna ljubavi i pozitivne energije koju prenosi na ljude oko sebe, zauvek je osvojila naša srca. Draga naša Nedo, želimo vam još puno lepih pesama i nastupa, da nam pevate još dugo i unosite ljubav i radost u naše živote. Da se radujete svakom novom danu i da vam svaki dan bude ispunjen ljubavlju, srećom i zagrljajima vaših najmilijih. Da kao i do sada budete najbolja majka, baka i tašta, da se volite i budete ponosni na svoju decu kao i oni na vas“- napisao je jedan bračni par.

I sama Neda je prokomentarisala svoje godine:

.„Koliko mi je godina? Taman! Bez filtera i efekata. Da živim i uživam u životu, svojoj divnoj porodici, muzici, najboljoj publici koju čovek može poželeti. To isto želim i vama“, poručila je Neda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter