Izvor: ALO
16.02.2022 u 15:29
0

PRE RAŽNATOVIĆKE VODIO JE VEOMA BURAN ŽIVOT! Evo ko je Đorđe Kuljić, zarađuje milione zbog ovog biznisa

Đorđe voli da se druži, ima grupu prijatelja, s kojima često voli da ode na po koje putovanje ili u izlazak

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Anastasija i Đorđe su nakon pet godina zabavljanja juče stavili tačku na svoju ljubavnu priču, Kuljić je bio nepoznat javnosti pre veze sa Ražnatovićevom, a nakon što su javno obelodanili da su zajedno, mediji tada kreću da se interesuju za život novosadskog zavodnika.

Naime, iako se malo zna o njemu, šuška se da je, pre nego što je upoznao Anastastiju, navodno bio zavodnik i plejboj i da je pevačica uticala da se smiri.

Atraktivnog Kuljića povezivali su s poznatim devojkama sa estrade, manekenkama, čak i sa starletama, a biznismen je imao i kraće veze po Evrope i svetu, gde je obožavao da provodi svoje vreme po luksuznim putovanjima.

Kuljić je, kao što je poznato, bogati biznismen koji je karijeru započeo još tokom studentskih dana u Americi, gde je dugo živeo i učio u Njujorku, a zatim tamo i pokrenuo biznis sa kamionima. I upravo na tom mestu kreću podaci o njegovim prethodnim ljubavnim iskustvima budući da se šuška da je sa tadašnjom cimerkom Anjom Stojković, danas udatom za automobilistu Huga Valentea, imao i nešto više od prijateljstva.

Sa Anastasijom je delio interesovanja prema dalekim destinacijama i nezaboravnim odmorima, a uprkos opisanom burnom emotivnom životu njenog partnera, Anastasija nikada nije iskazivala ljubomoru.

Đorđe voli da se druži, ima grupu prijatelja, s kojima često voli da ode na po koje putovanje ili u izlazak. Uprkos opisanom burnom emotivnom životu njenog partnera, nikada nije iskazivala ljubomoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter