Izvor: ALO.RS
02.09.2021 u 12:51
0

PRIRODNA LEPOTICA: Ovako je Bogdana izgledala pre nego što je postala Cecina snajka (FOTO)

Dvadesetpetogodišnja Bogdana u žižu javnosti dospela je 2018. godine, kada su domaći mediji preneli da se zabavlja sa Veljkom Ražnatovićem 

PROČITAJTE JOŠ: 

„TO JE BIO MLADALAČKI HIR“: Vladan Savić eksluzivno za Happy BSC o životnim izazovima, braku i karijeri… (INTERVJU/FOTO)

Izgled Bogdane Ražnatović komentariše se gde god se ona pojavi.

Ipak, kako su Bogdana i Veljko doneli odluku da ih u javnosti što ređe viđamo, a gospođa Ražnatović svoje drušutvene mreže ne koristi transparentno, u poslednje vreme o Bogdani se malo toga zna.

Dvadesetpetogodišnja Bogdana u žižu javnosti dospela je 2018. godine, kada su domaći mediji preneli da se zabavlja sa Veljkom Ražnatovićem, za koga se 2019. godine udala i postala gospođa Ražnatović.

 

PROČITAJTE JOŠ: 

„SOLO SAM“: Jelena Rozga RASKINULA sa kuvarom (FOTO)

2013. godine Bogdana je imala sedamnaest godina, bila je srednjoškolka a sa juniorskom reprezentacijom Srbije u košarci u Vukovaru je osvojila bronzu. Fotografije iz tog vremena svedoče da je Bogdana Ražnatović, tada Rodić, bila lepotica od malih nogu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter