Izvor:
06.12.2016 u 17:34
0

Pukla ljubav: Zlata Petrović ostavila biznismena jer ju je VARAO i to sa POZNATOM CICOM koja je duplo mlađa od nje!

Zlata Petrović raskinula je sa Željkom Rstićem, s kojim je bila 10 meseci! Kako prenosi Kurir, ona je otkrila da je vara sa izvesnom Sanjom, koja je duplo mlađa od nje i koja se ove godine takmiči u jednom muzičkom takmičenju.

Njih dvoje već desetak dana nemaju kontakt i Zlata više ne želi da čuje za njega.

Zlata je bila svesna da Željko voli često da menja partnerke, ali i da mu je teško da u vezi ostane veran. Ipak, ponadala se da će je ispoštovati i da neće švrljati sa strane. Pogotovo zato što se prva tri-četiri meseca njihove veze nije odvajao od nje. Ali u poslednje vreme on je postao onaj stari i sve manje su se viđali – priča izvor blizak pevačici i nastavlja:

– Pravdao se da je počeo neke nove projekte i da je zauzet time. Naravno, odmah je posumnjala u njegove izgovore i počela da se raspituje kod zajedničkih prijatelja. Jedan od njih joj je rekao da se Željko već mesec i po dana viđa s nekom mladom pevačicom Sanjom i da su čak bili zajedno u noćnom provodu – priča izvor blizak Petrovićevoj.

Koliko je bila ljuta na svog dečka, najbolje pokazuje to što nije htela čak ni da ga vidi, nego je raskinula preko poruke.

– Napisala mu je da je najveći šljam jer se vucarao s drugom i još se nije ni potrudio da to prikrije. Poručila mu je da joj se više nikad ne javi i da je zaobilazi ako se negde slučajno sretnu. On joj nije ništa odgovorio na to, kao da mu nije važno što ga ostavlja – dodaje sagovornik.

Petrovićeva nije želela da priča o svom sada već bivšem dečku jer je juče imala preča posla.

– Ja sam na jednom divnom doručku i zaista ne želim da ga po kvarim tom pričom. Ne bih da komentarišem Željka – poručila je Zlata, dok se Rstić nije javljao na telefon.

Inače, pevačica je pre samo četiri dana izjavila da je volela samo bivše muževe.

– Samo dve svoje veze priznajem. To su bile sa Hasanom i Zoranom Pejićem Pejom. Sve ostalo su veze bez obaveza koje mogu da traju tri ili pet dana, mesec ili godinu – rekla je pevačica.

Kurir
Foto: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter