Izvor: 24SEDAM
25.10.2024 u 21:30
0

RADE ŠERBEDŽIJA OPERISAN: Glumac se oglasio, hoda na štakama!

Objasnio je šta se desilo

Rade Šerbedžija (78), u svom današnjem obraćanju putem društvene mreže Instagram, saopštio je pratiocima da je nedavno operisao kuk.

Čuveni glumac se javio iz bašte kafića u Šibeniku, uz sledeće reči:

– Evo me jutros u Šibeniku ispred ove prelepe čuvene šibenske katedrale, poslije Danilove premijere filma o Draženu Petroviću, nedaleko od ove čuvene ulice u kojoj su odrasli moji prijatelji Arsen Dedić, Mišo Kovač, Vice Vukov, Igor Mandić – započeo je Šerbedžija.

Zatim je pokazao štaku i objasnio:

– Operisao sam kuk pre mesec dana. Kad sam došao na operaciju 24. septembra u bolnici u Zagrebu, kažem ja svom doktoru Tomislavu Čengiću: „Ali doktore, pa ja sam zaboravio da ja imam koncert“.

„Ne verujem da ću kao moj otac da živim 104 godine“

Podsetimo, u mladosti Radeta Šerbedžije dogodila se jedna nezgoda zbog koje je njegovo zdravlje bilo upitno. U intervjuu za srpske medije on se baš prisetio toga.

– Život je naš kratak i brzo prođe i ne okreneš se a već uhvatiš neku starost. Zato ja ne želim da pristanem na to. Želim zadržati vreme pod mojom kontrolom, onako kako ga osećam. Ne verujem da ću kao moj otac živeti 104 godine, ali sve dok živim želim biti aktivan. Ne radi se samo o glumi. U svemu još želim da učestvujem, iako me sve sprečava u tome – rekao je on tada i dodao:

– Imam bol u krstima i desnom ramenu kao posledicu povrede vrata pri padu u Tihom okeanu kad me jedan talas zabio na dno glavom, bio sam na dasci. Jedva sam ostao živ. Ali ne dam se, ne priznajem bol, mada me boli celo telo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter