Izvor: Objektiv
10.02.2022 u 16:47
0

RASPAMETILA SVE! Rijana pozirala u TRUDNIČKOM izdanju (FOTO)

Pevačica se potrudila da njena trudnoća bude i te kako zapažena…

Muzička zvezda i mejkap guru Rijana prošle nedelje je objavila da očekuje prvo dete sa svojim izabranikom, reperom ASAP Rokijem.

Iako nije otkrila kada joj je termin, niti kada je otkrila trudnoću, nagađa se da je pevačka senzacija od novembra u blagolosvenom stanju.

Društvene mreže su eksplodirale kada je isplivala vest o Rijaninoj trudnoći nakon fotografija koje su zabeležene u Njujorku prošle nedelje.

Pevačica se pobirnula da vest o trudnoći bude zapažena, pa je na paparaco fotografijama prošle nedelje uslikana u trenutku kada šeta u roze zimskoj jakni koja je bila otkopčana tako da joj je otkriva stomačić.

Rijana kao velika ljubiteljka mode, trudničke dana odlučila je da provede u izazovnim i nesvakidašnjim izdanjima. Posle fotki u Njujorku i golog stomaka, odlučila se na još provokativnije trudničko izdanje.

U helankama i jakni i visokim potpeticama pevačica nikog nije ostavila ravnodušnim. Pertlani top koji u potpunosti otkriva torzo, pored tetovaže i grudi, stavlja akcenat i na trudnički stomak.

“Vau, kako ti prelepo stoji trudnoća”, “Koliko si samo lepa”, “Ne mogu da verujem koliko dobro izgledaš u trudnoći”, samo su neki od komentara ispod njene fotografije.

O Rijaninoj trudnoći pisalo se još krajem prošle godine kada su objavljene fotografije sa Barbadosa na kojoj se nazirao stomak, ali posle nagađanja, pevačica je potvrdila srećnu vest.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter