Izvor: KURIR
12.10.2022 u 21:02
0

RASTUŽILA SE ZBOG OVOGA: Vanja Mijatović shvatila jednu stvar, to joj je pokvarilo raspoloženje na SLAVLJU!

Pevačica Vanja Mijatović dogovorila se sa suprugom Aleksandrom da napravi intimno venčanje, ali su žurku napravili ranije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRIČAO JE DA NE SMEM DA GA TUŽIM JER NEĆU MOĆI DA RADIM“: Rada Manojlović otkrila nove detalje o fanu kog je PRIJAVILA, on nije JEDINI!

Vanja je zablistala u venčanici sa biserima i kristalima, dubokog dekoltea, kosu vezala u rep, dok je njen budući muž nosio odelo i leptir mašnu.

Ipak, jedna stvar buduću mladu je iznervirala, kako kaže naš izvor. Vanji je pokvarilo raspoloženje to što se na današnji dan navodno ne treba venčavati.

Pevačica se smirila kada je shvatila da će pravo venčanje ipak biti neki drugi dan.

Podsetimo, ona je okupljenim novinarima otkrila da će zadržati svoje prezime, te nije želela da otkrije prezime svog izabranika. Inače, kako je ispričala, medeni mesec još nije zakazan pošto Vanja već dan posle svadbe mora na posao.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter