Izvor: Happy BSC/Kurir
14.06.2022 u 15:43
0

RAZVELA SE POZNATA PEVAČICA: Nakon 7 godina bajkovite ljubavi rešila je da stavi tačku na brak sa zgodnim AMERIKANCEM! (FOTO)

Popularna pop pevačica Tijana Bogićević godinama je svoj privatni život čuvala daleko od javnosti, s obzirom na to da je živela na relaciji Beograd – Boston , ali je sada konačno rešila da otkrile koje se to promene dešavaju, a one su po svemu sudeći veoma radikalne. 

– Razvodim se, razvela sam se zapravo – istakla je Tijana s osmehom i neočekivanim entuzijazmom.

SUOČILA SE 30 TEŠKIH DIJAGNOZA: Manekenka izgubila zdravlje zbog jezive modne industrije!

S obzirom na to da o rastanku sa suprugom govori veoma staloženo, racionalno i spokojno, u javnosti se spekuliše da je do prekida došlo nekoliko meseci pre zvaničnog potpisivanja papira.

Par se upoznao  2006. godine kada je gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada i dalje bila stalni član benda. Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Americi su pokrenuli zajednički biznis, vezan za organizaciju veselja, ipak Tijana nije tamo sreću pronašla te je poslednjih godinu dana više bila u Beogradu nego u Bostonu. Daljina je očigledno učinila svoje, iako je ona tvrdila da je tako nešto nemoguće njoj da se dogodi.

– Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako – govorila je pevačica ranije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter