Izvor:
17.03.2019 u 18:41
0

ŠERIFOVIĆEVA RASPLAKALA NACIJU PRED KAMERAMA „GLAMURA“: Progovorila o pokojnom prijatelju Šabanu Šauliću, i koncertu koji mu je posvetila!

Pop pevačica Marija Šerifović gošća specijalne emisije "Glamura" jedan je od najboljih vokala na našim prostorima, a poznato je da je ona nedavno održala nekolicinu koncerata pod nazivom “Druga strana ploče”, kada je magični glas naše evrovizijske pobednice ostavio bez teksta vise hiljada ljudi.

Ono što pubilka koja je bila prisutna neće zaboraviti, jeste deo spektakla koji je talentovana pevačica posvetila pokojnom prijatelju i velikoj muzičkoj legendI Šabanu Šauliću, koji je preminuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Naime, Šerifovićeva je čitavu publiku rasplakala kada je posvetila pesmu vanvremenskom muzičaru "Žal" rečima:

Nisam se nadala da večeras nećeš sedeti u prvom redu – nakon kojih je velika većina briznula u plač.

Ona je voditelju “Glamura” ispričala zbog čega se odlučila na takav dirljivi gest.

Planirala sam da pevam njegovu pesmu, rastužilo me je to što nije više sa nama – rekla je Marija, te dodala:

– To je život i situacije na koje život na koje čovek mora da se navikne – kazala je Šerifovićeva, koja priznaje da ju je smrt velikog pevača veoma pogodila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter