Izvor: ALO.RS
06.07.2021 u 07:37
0

ŠIROKO! Luka Jović i Sofija za sedam dana letovanje potrošili 70.000 evra! (FOTO)

Fudbaler i manekenka prvo su bili na Majorki, a potom su navodno iznajmili luksuzan brod kako bi krstarili Sredozemnim morem 

PROČITAJTE JOŠ:

ŠTA SE KRIJE IZA MASOVNE TUČE NA BANJICI? Pojavio se jezivi snimak – javnost totalno zaprepašćena! (VIDEO)

DAČIĆ: Autentična tumačenja nisu i neće biti na dnevnom redu

AUSTRIJA MOLI SRBE DA SE VAKCINIŠU – I TO NA NAŠEM JEZIKU: „Da bi zatvaranje bilo svršeno, da bi pandemija bila gotova…“

NOVAK LAGANO U ČETVRTFINALE! Pokosio Čileanca – Đoković ide na titulu!

Sofija Milošević i Luka Jović za sedam dana odmora na jahti navodno su potrošili 70.000 evra.

Manekenka Sofija Milošević i njen partner, fudbaler Luka Jović, dali su navodno 70.000 za iznajmljivanje jahte na sedam dana u Španiji.

Fudbaler i manekenka prvo su bili na Majorki, a potom su navodno iznajmili luksuzan brod kako bi krstarili Sredozemnim morem.

Dnevno su morali da iskeširaju 10.000 evra samo jahtu, ali to nisu navodno jedini troškovi koje su imali.

– Osim tih 70.000 evra oni su na skipera dali još 1.400 evra, a Luka je iznajmio i kuvara i sobaricu kako Sofija ne bi morala ništa da radi. Hteo je da maksimalno uživaju jer im je prethodni period zbog koronavirusa bio jako stresan, kao i svima – rekao je neimenovani izvor blizak paru.

Isti izvor otkriva da su se Luka i Sofija nekoliko puta iskrcali na Ibicu „i to ih je papreno koštalo“:

– Išli su u najskuplje restorane kako bi jeli vrhunske specijalitete. Ibica je toliko skupa da jedan obrok sa vinom može da košta i do 700 evra. Ali Luka ne mari za novac. On toliko dobro zarađuje da mu nije problem da na jedno letovanje potroši novac kojim može da se kupi stan u Beogradu – prenosi izvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter