Izvor: Toprtal.hr
09.05.2022 u 14:41
0

SKANDAL NA EVROVIZIJI! Predstavnici Severne Makedonije slede ozbiljne sankcije zbog OVOGA!

Predstavnici Eurosonga 2022, u nedelju pozirali su pred medijima

Kako se moglo videti u prenosu događaja na YouTubeu, Koevska je prilikom poziranja pred fotografima držala malu makedonsku zastavu u rukama, a potom, kako bi je se rešila i nastavila nešto slobodnije pozirati, prilično teatralnom bacila zastavu na pod.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U makedonskoj javnosti usledile su žestoke reakcije. Citira se članak zakona o korišćenju zastave prema kom nije dozvoljeno bacati, oštećivati ili na drugi način izlagati zastave zemlje. Komentatori na društvenim mrežama pišu kako je Andrea ovim zapečatila svoju karijeru pa nije dugo trebalo čekati na reakciju javnog servisa MRT-a.

– MRT najoštrije osuđuje postupak Andree Koevske. Razmatra se i mogućnost povlačenja sa takmičenja, iako će se voditi računa da se MRT-u ne nanese veća šteta. Protiv odgovornih u makedonskoj delegaciji biće preduzete sve zakonske mogućnosti za najstrožije sankcionisanje ovog skandala – rekli su iz javnog servisa.

BIO SAM ROB TOME ZDRAVKOVIĆA! PEVAO SAM TITU OMILJENU PESMU! Zoran Kalezić za HAPPY BSC otvorio DUŠU direktno iz Danilovgrada (VIDEO)

Kratku izjavu dala je i Koevska gde se izvinila javnosti.

– Ne vjerujem da se ovo događa jer sam posljednjih dana svuda ponosno pokazivala makedonsku zastavu. Delegacija je bila daleko od mene, nije imao ko uzeti zastavu pa sam je u trenutku odlučila baciti. To nije bilo iz mržnje. Ponosna sam što dolazim odavde i besmisleno mi je ovo što se događa – rekla je pevačica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter