Izvor: ALO.RS
04.08.2021 u 07:41
0

SLAVLJE U DOMU ANE NIKOLIĆ! Tara proslavlja četvrti rođendan, a pevačica nikad srećnija podelila emotivnu fotku i poruku (FOTO)

Ana i Rasta dugo su krili naslednicu od očiju javnosti

PROČITAJTE JOŠ:

KORONA PRESEK: Zaraženo još 424 osobe!

MUZEJ GRADA BEOGRADA: Za dve i po do tri godine konačno u svojoj zgradi u Resavskoj ulici!

DOKTOR KON OTKRIO KAKO ĆE POČETI ŠKOLSKA GODINA: Vrlo je važno shvatiti da je sada glavna mera zaštite vakcina

SINIŠA MALI U DRUŠTVU ŠAMPIONKI: „Hvala vam, Srbija je ponosna na vas“ (FOTO)

Ćerka Ane Nikolić i Raste do sada je za javnost bila potpuno nepoznata jer su roditelji odlučili da njenu intimu i detinjstvo sačuvaju. Ipak, došao je dan da upoznamo Taru, povodom njenog četvrtog rođendana.

Konačno je došao dan da upoznamo Taru, povodom njenog četvrtog rođendana!

– Biću tvoj oslonac i stena i kada se raspadam na hiljadu delova. Biću sve što može i što ne može i što treba i što ne treba, i mač i štit, i nebo i zid. Biću ti sve što meni niko nije bio. Da dignem te kad padneš i ne dam ti da staneš, nikada! Voli te mama! Srećan rođendan moja jedina bezuslovna ljubavi…Tara – napisala je Nikolićeva.

Iza Tare ostao je težak period razdvojenosti od oca Stefana koji je dva meseca proveo u zatvoru, zbog čega se mama i tata sada trude da na njenom licu svakodnevno iscrtaju osmehe i stvore nove uspomene.

Podsećamo,ovih dana se dosta spektakuliše o svadji izmedju Ane Nikolić i njenog bivšeg supruga Raste, ostaje da vidimo da li će se potruditi da pronadju zajednički jezik zarad male Tare.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter