Izvor: 24sedam
22.08.2024 u 09:12
0

SLAVNI ALEN DELON ĆE POČIVATI NA POSEBNOM MESTU: Naglasio je da ne želi nacionalni oproštaj i bilo kakvu političku ceremoniju

Zna se gde će i kako Alen Delon biti sahranjen, a to podrazumeva što veći zaklon od javnosti.

Zna se gde će i kako Alen Delon biti sahranjen, a to podrazumeva što veći zaklon od javnosti. Sve je do detalja isplanirano, shodno pokojnikovoj poslednjoj želji. Kao vreme za sahranu legendarnog glumca porodica je odredila kraj ove nedelje.

Delon je bio poslednjih godina ogorčen na spoljni svet, nije mu se dopao pravac kojim ide planeta, a ljudi su ga razočarali i zbog toga što više nije bilo viteštva i poštovanja date reči. Zato se povukao u osamu, a želja mu je bila i da tako bude ispraćen na poslednje putovanje.

U kapeli pored svojih pasa

Pre smrti, slavni glumac je istakao da ne želi nacionalni oproštaj i bilo kakvu političku ceremoniju. Iako je prvobitna informacija bila da će počivati na čuvenom grobju Per Lašez u Parizu, Ispraćaj i sahrana će biti organizovani na njegovom posedu Duši u departmanu Loare, na oko 130 kilometara južno od Pariza, u kapeli koju je još za života podigao i gde su već sahranjeni njegovi uginuli psi.

Natpis na spomeniku

Iako se Delonovi obožavaoci okupljaju oko kapije i ostavljaju cveće i poruke, Francuska, ipak, nije mogla da isprati svog slavnog glumca bez poslednjeg zbogom. Saopšteno je da će, nakon sahrane, biti organzovana manja svečana ceremonija u prisustvu njegovih kolega koja će omogućiti široj javnosti da se od njega na ovaj način oprosti.

Određeno je i šta će ostati zapisano na Delonovom spomeniku. Uradio je to sam glumac. U svom poslednjem televizijskom intervjuu u Francuskoj 2018. godine, poručio je:

 Često sam voleo. Ponekad sam grešio. Ali, voleo sam. Ja sam živeo, a ne neko veštačko biće stvoreno mojom gordošću i dosadom,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter