Izvor:
15.03.2017 u 09:43
0

Šok: VERILA SE MILICA DABOVIĆ?

Nekoliko dana nakon što se pojavila vest da Milica Dabović ima novog dečka Vuka, košarkašica je danas na svojoj Fejsbuk stranici objavila da se verila i obradovala svoje fanove. Međutim, taj post je odmah obrisala, ali i to je bilo dovoljno da se Dabovićeva ponovo nađe u centru pažnje.

Da podsetimo, kao što je Telegraf ekskluzivno objavio, Milica je u vezi sa Vukom, i sa njim se prvi put zajedno u javnosti pojavila 7. marta u Novom Sadu.

Inače, Vuk ne voli da se pojavljuje u medijima, a Dabovićeva je jutros na svom Instagram profilu objavila fotografiju majice sa slikom Vuka…

Milica je, kako saznajemo, sa drugaricom otputovala u Dubai, a potom joj se pridružio i Vuk… Milica je očigledno pronašla novu ljubav a danas je usledila famozna veridba…

Pozvali smo Milicu i na našu molbu da prokomentariše svoj post na Fejsbuku i da li su se Vuk i ona zaista verili u Dubaiju, Dabovićeva je kratko odgovorila:

– Dezinformacija!

Na našu konstataciju kako to da se radi o dezinformaciji, kada je vest o veridbi objavljena na njenoj Fejsbuk stranici, Milica je uzvratila rečima:

– Dezinformacija, i nisam u Dubaiju! Hvala, doviđenja.

Da li se Milica samo šalila objavom veridbe, ili je zaista bila ozbiljna, videćemo uskoro…

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter