Izvor:
17.03.2019 u 18:40
0

SPECIJALNA GOŠĆA „GLAMURA“ MARIJA ŠERIFOVIĆ: Ovako je POČELA njena BOGATA karijera! (FOTO)

Pop diva Marija Šerifović, jedna je od najboljih pevačica u čitavom regionu, te je ona bila specijalna gošća emisije "Glamur", koji vodi Uroš Božić.

Pevačica nikad nije bila tipični pripadnik estrade, a zahvaljujući svom talentu ona je pobedila na Evroviziji 2007. godine pesmom "Molitva", kada je čitavu zemlju učinila ponosnom.

Šerifovićeva je ostala skromna uprkos ogromnim životnim uspesima.

Ona je progovorila pred "Glamuroznim" kamerama, voditelju Urošu Božiću, i otkrila mu brojne intrige o kojim do sada nije govorila.

Prvenstveno je kazala da je imala normalno detinjstvo, a potom o svim uspesima koje je do sada imala.

Isto što i sada, sam se osećala kao klinka. Lepo odrastanje sam imala. Nema tu nikakve razlike. Obično dete, rođeno u Kragujevcu. Nije bilo nikakvih senzacionalnih iznenađenja, niti u odrastanju, znala sam oduvek šta želim, a to je da se bavim muzikom – počela je Marija.

Počela sam na dečjem festivalu na kom se takmičila i Jelena Tomašević. Bila sam mala, ali postojale su naznake da sam veoma talentovana. Porodica me je kompletno podržala. Nije postojala opcija da radim nešto drugo. Radovala sam se svakom svom uspehu, i nikada nisam likovala. Samo želim da pevam, to volim najviše na svetu. Skandali, čuda, ništa od toga me ne zanima, zato i gradim karijeru isključivo na svom glasu – nastavlja ona, te je ispričala kako se osećala kada je pobedila na Evroviziji.

Nisam bila svesna šta me je snašlo. Drago mi je što sam narod učinila ponosnim. Imala sam tremu, očekivanja. Imam karakter, te ne znam da gubim. Mada, u finalu mi je bilo svejedno – rekla je Šerifovićeva o pobedi na Evroviziji.

Ponosna majka Marije Šerifović, Verica Šerifović od koje je pevačica nasledila talenat, progovorila je o svom odnosu sa ćerkom, kao i to zbog čega ona nikada nije želela da se nađe u žiriju ni jednog muzičkog takmičenja, odnosno o temama koje zanimaju čitavu naciju.

Nikada ne bi mogla da budem u žiriju nekog muzičkog naticanja, jer bih bila veoma stroga. Ponosna sam na svoju ćerku. Ona nikad nije gradila karijeru na skandalima, već isključivo na svom talentu – kaže Verica, harizmatičnom voditelju "Glamura".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter