Izvor: Blic žena
03.08.2021 u 15:01
0

ŠTA SE DESILO SA ZVERKOM? Isplivale fotografije sa snimanja serije! (FOTO)

O nastavku serije „Seks i grad“ ne prestaje da se priča. Osim činjenice da Samante nema, pa je serije više samo kao „grad“, mnogi su se pitali šta će se dešavati i sa glavnim muškim likom oko koga se sve vrti.

Dakle, da li za Zverku ima mesta u nastavku ili je ćao?

E pa nove fotografije sa snimanja kažu da je Zverka tu.

VAŽNO:

VUČIĆ: NOVA NOVČANA POMOĆ I U SEPTEMBRU I OKTOBRU!

BATA JUGOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ O MAFIJAŠKOM UDARU NA VUČIĆA: Rat nije završen hapšenjem Belivuka, odsečen je samo krak Kavačkog klana – ČEKAJU NAS TEŠKA VREMENA!

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE U KLINIČKOM CENTRU: Ovako nismo ulagali 60 godina – Srbija će imati jedan od NAJMODERNIJIH CENTARA U EVROPI (FOTO, VIDEO)

SLAĐANA JE JEDINA ŽENA U KLANU VELJE NEVOLJE – ovo je bila njena uloga!

Kakav je odnos između supružnika, da li su se razveli, da li je ponovo emotivno nedostupan, da li se vratila Nataša, samo su neka od pitanja na mreži koja ne prestaju da se nižu, ali jedno je očigledno, da je i Zverka ispao kombinacije to verovatno više ne bi bila baš ista sterija.

Kris Nort, koji tumači lik emotivno nedostupnog zavodnika punog lepih manira i mnogo para, poslovnog čoveka iz Njujorka za kojim je već nekoliko decenija glavna junakinja zaluđena, u nekoliko navrata je rekao da se više neće pojavljivati u seriji i nastavcima, ali nekako ga uvek ponovo gledamo.

Na fotografiji se vide on i Keri kako u savršenim autfitima izlaze iz automobila i drže neke papire u rukama, pa su mnogi posumnjali da ih očekuje razvod.

A dok se ne snimi svih deset epizoda, koliko nas očekuje na HBO Max, ostaje samo da nagađamo.

Inače, glumcu u privatnom životu ide baš sve kako želi. Od kada se venčao 2012. godine, Kris je postao tata dvoje mališana i živi mirnim porodičnim životom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter