Izvor: Alo
01.10.2024 u 22:05
0

SUPRUGA JE DOSTA STROŽIJA OD MENE: Isplivale tajne braka Milana Kalinića

Glumac se iselio iz porodičnog stana u kom je živeo sa Sandrom

Voditelj Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka.

SREĆA I RADOSTA U DOMU NADICE ADEMOV: Naslednik dobio ime sa snažnom simbolikom

Glumac se iselio iz porodičnog stana u kom je živeo sa Sandrom i decom, starijom ćerkom Teom i mlađim sinom Vukom.

Inače, Milan je u junu pred kamerama domaćih medija vešto krio da se razvodi od Sandre, iako tad uveliko nisu živeli zajedno.

– Da li sam strog roditelj? Pa, kako se uzme. Bavim se decom ozbiljno, a to podrazumeva i strogoću kad treba i nežnost i ljubav. Supruga je stroža, definitivno. Uvek mora neko da bude „bad cop“ (loš policajac). Ocene mi nisu bitne, važno mi je da mi deca izrastu u poštene ljude, u ispravne ličnosti. Znanje dođe… – rekao je tom prilikom Milan, koji je poslednjih godina u nikad boljoj formi.

– Moja supruga je navikla na moje treninge, ona živi sa tim već 20 godina. To joj je najnormalnija stvar. Sandra mi ništa ne zamera. Ne… Vrlo malo toga. A ja njoj? Ja njoj gotovo ništa – istakao je on, pa otkrio postoji li tajna uspešnog braka.

– Sve je to individualno, ne mogu ja o tome da pričam nekome… To su sve individualne stvari – rekao je Milan, uz dubok uzdah.

Komšije totalno raskrinkale Milana Kalinića

– On odavno ne živi ovde. Primetili smo to jer njegov džip više nije ovde parkiran, ali dolazi. Dolazi često skuterom ovde, nosi kacigu, uglavnom predveče. Bude tu dva, tri sata i onda čujem skuter kako odlazi – tvrdi komšija i nastavlja:

– Ranije smo ih viđali uvek zajedno i dobro raspoložene. Međutim, ja mislim da dok žena ćuti dobro je, kad progovori i primeti neke stvari nastaje problem. On je uspešan, poznat, zgodan, mlade devojke vole to. Nemam lepe reči za njega kao komšiju. Nadobudan je i težak, dok je ona super jedna žena – rekao je komšija.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter