Izvor: 24sedam
19.09.2024 u 20:00
0

SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA IZNELA NOVE DETALJE: „Kažnjen je zbog fotografije!“

"Zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku, kažnjen je zbog fotografije!"

Glumac Sergej Trifunović osuđen je na šezdeset dana zatvora uslovno, a njegova supruga Isidora otkrila je nove detalje.

MITROPOLIT NIŠKI ODLIKOVAO NIKOLU ROKVIĆA: Pevač dobio orden za humanost! (FOTO)

Prema njenim rečima on je osuđen na godinu dana zatvora, kao i da mora da napusti Hrvatsku do 22. septembra.

– Sergej je kažnjen zbog mim fotografije, on nije autor te fotke, on je distributer. Fotografija je bila sporna. Ovaj slučaj nema veze sa onim od prošle godine u Splitu. Sergej je tada bio osuđen i tu kaznu je platio. S obzirom da nije bio na teritoriji Republike Hrvatske kada se desila ta mim slika, nama nije jasno da li je on podložan hrvatskim zakonima – rekla je Isidora, pa dodala:

– Zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku na tri meseca. Do 22. septembra mora da napustiti Hrvatsku – rekla je supruga Sergeja Trifunovića, a onda otkrila kako su njen suprug i ona proveli vreme u Hrvatskoj nakon što je on pušten na slobodu.

– Odmorili smo, prošetali, on je razočaran zbog načina na koji su se ophodili prema njemu. Ne oseća se dobro s obzirom na okolnosti. Meni roditelji žive u Hrvatskoj, niko nam ne garantuje šta će se desiti ako sledeći put odlučimo zajedno da idemo kod njih – zaključila je Isidora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter