Izvor: KURIR/BLIC ŽENA
12.09.2022 u 10:46
0

SVAKI CVET NA KOVČEGU KRALJICE ELIZABETE NOSI SNAŽNU PORUKU! Sve je pažljivo probrano, a evo koji je bio NJEN OMILJENI!

Kraljevski obredi su često kompleksniji od običnih, pa tako čak ni sami buketi koji su se nalazili na kovčegu kraljice Elizabete II nisu tu slučajno, već svaki od nih nosi snažnu poruku. Među njima bio je i jedan koji je bio omiljen britanskoj vladarki.

Na kovčegu se nalaze bele da li je – koje simbolizuju ljubaznost i milost, čak i kada su stvari teške kao i posvećenost onome što je  dobro. Dalije su simbol nevinosti, čistote i novog rođenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BRITANCI SU JE NAZIVALI „OČAJNICOM“, A SAD JOJ SE DIVE: Kako je Midltonova od „devojke iz kraja“ postala naslednica LEJDI DI!

Tu je i biljka ukrasni grašak koja označava rastanke i odlaske, a koja je bila omiljena Elizabeti II. Ovaj cvet je simbol aprila, meseca kada je kraljica rođenja. Pored toga, on je način da se iskaže zahvalnost nekoj osobi. U ovom slučaju, britanskoj kraljici.

Floks (plamenac) simbolizuje spajanje tela i duše i pritom je i zvanični cvet Škotske.

Na kraju, na kovčegu se nalazi i biljka vresak koja se vezuje za kraljicu Viktoriju i 1884. godinu kada je ova britanska vladarka kako je njen radnik gospodin Braun ubrao ovu biljku verujući da ona donosi sreću.

Kraljica Elizabeta II preminula je osmog septembra u Balmoralu, u 96. godini. Na britanskom tronu bila je sedam decenija što je čini monarhom sa najdužom vladavinom u istoriji.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter