Izvor: Alo
17.10.2024 u 20:58
0

SVAKO IMA SVOJU SOBU: Haris objasnio kako su funkcionisali on i Melina

Godinama živi u Turskoj

Modna kreatorka Melina Džinović našla se u centru pažnje javnosti nakon razvoda od pevača Harisa Džinovića.

UZBUDLJIVI SU MI KRIMINALCI I POLITIČARI: Ovo niko nije očekivao samo mesec dana od razvoda!

Njih dvoje su 22 godine proveli u braku u kom su dobili dvoje dece – sina Kana i ćerku Đinu.

Đina je čestitala rođendan svojoj tetki Emini na Instagramum objavivši fotku na osnovu koje možemo videti kako ona izgleda.

Emina je zanosna brineta, koja baš kao i Melina ima ukusa za modu. Melinina sestra živi u Turskoj sa suprugom i ćerkom. Muž je jedan od najuglednijih istanbulskih preduzetnika.

Podsetimo da je Haris jednom priznao da su Melina i on spavali u odvojenim sobama, kao i da su se sastajali zbog intimnih odnosa.

– Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu… Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo lepše – rekao je, između ostalog, Haris tada za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter