Izvor: Alo
04.09.2024 u 09:57
0

SVE LJUDE DRŽIM NA DISTANCI: Pevač je davno govorio o lošem zdravstvenom stanju

Bora je poslednjih dana bio priključen na kiseonik nakon što mu se zdravstveno stanje znatno pogoršalo.

Bora Đorđević preminuo je danas u 72. godini života.

PREMINUO BORA ČORBA!

Bora je poslednjih dana bio priključen na kiseonik nakon što mu se zdravstveno stanje znatno pogoršalo.

Njegov menadžer otkrio je nedavno da je Bora smešten u bolnicu u Ljubljani, a muzičar je jednom prilikom otkrio da dugi niz godina ima problema sa plućima.

Koncert koji je prošle godine trebalo da održi na trgu u Nišu tada je otkazan, a Bora se tada oglasio i otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju.

– Sve je okej, imao sam neprijatno zapaljenje pluća, kao i mnogo ljudi u celom regionu. Nezgodno je što nismo mogli da sviramo u Nišu i Boru za Novu godinu, pa se ovom prilikom zahvaljujem kolegama koje su uskočile, grupi ‘Van Gog’ i Sergeju Ćetkoviću – rekao je on.

„Patim od raznih boleština“

Bora Čorba je tada citirao i stihove pesme za koju je rekao da opisuje njegovo stanje.

– Da čujete moju novu pesmu… „Zaista ne volim to što starim, postajem matora lenština, ne živim, samo životarim, i patim od raznih boleština… Ovde se osećam k’o i svi stranci, dok zadnje dane odrađujem, sve ljude držim na distanci i samom sebi dosađujem“ – otkrio je Đorđević tada stihove nove pesme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter